• Futur Estudiant
  • Informació actualitzada sobre l’accés a la universitat curs 2021-2022
  • Programa de beques i ajuts del TecnoCampus
  • Visites guiades al TecnoCampus
  • Estudia al TecnoCampus

Visites guiades al TecnoCampus

Tots els dimecres de maig, en horari de 17:30h o 19:00h

El mes de maig et volem ensenyar a fons les instal·lacions del TecnoCampus, en una visita guiada completa per aules, laboratoris, espais de foment de l’emprenedoria, platós, la biblioteca, l’Auditori o les zones de lleure.

Si no vas poder venir a les Portes Obertes del passat 10 d’abril, o si vas assistir-hi però tens ganes de visitar-nos de nou i conèixer a fons tots els nostres equipaments, t’esperem els dimecres del mes de maig a la tarda. No ho dubtis i apunta’t en l’horari que et vagi millor. I si ho prefereixes, pots venir amb un acompanyant.

Inscripció a les visites guiades del TecnoCampus

Tingues en compte que la inscripció s'atorgarà als inscrits per rigorós ordre d'inscripció.

Cada visita guiada té unes limitacions per temes de COVID-19 de 50 persones. Un cop assignades aquestes places, ens comunicarem amb tu per agendar algun altre moment per fer la visita.

Totes les sessions es fan simultàniament de manera presencial per a un aforament aproximat de 45 persones, i en mode online sense límit d'aforament
En la inscripció a aquesta activitat utilitzem les vostres dades per a la gestió de l’activitat i per trametre-us informació i actualitzacions en virtut de la relació de naturalesa contractual que genera la vostra inscripció. No cedim les vostres dades personals. El formulari que estàs omplint és propietat de la Fundació TecnoCampus Mataró - Maresme.

Podreu accedir, rectificar, suprimir, oposar-vos o exercir el dret a la limitació del tractament de les vostres dades i revocar el consentiment en qualsevol moment en els termes que podeu consultar a la informació addicional, utilitzant el correu electrònic comunicacio@TecnoCampus.cat o clicant als botons d' Eliminar la subscripció" que trobareu als correus de notificació.

Pots consultar la informació detallada sobre el tractament de les teves dades personals accedint a l’enllaç següent: https://www.tecnocampus.cat/ca/politica-privacitat

Quins espais visitarem?

Aules

L’equip del TecnoCampus, amb la col·laboració d’un estudiant, et guiarem per les aules i espais per on en el futur desenvoluparàs la teva formació. 

Laboratoris d'enginyeries i d'espais audiovisuals

En el cas de les enginyeries t’explicarem amb detall els espais de docència i els laboratoris. També ens acostarem als platós de televisió i els estudis de ràdio.

Espais de docència de l'Escola de Salut

Visitaràs els espais polivalents del Grau en CAFE, les sales de pràctiques del Grau en Fisioteràpia i el Centre de Simulació i Innovació en Salut on es duen a terme les pràctiques del Grau en Infermeria.

Zones comunes

Visitarem espais com la biblioteca, el Punt d’Informació a l’Estudiant, Serveis Campus, la incubadora de projectes empresarials i l’Auditori.