• Futur Estudiant
  • Informació actualitzada sobre l’accés a la universitat curs 2021-2022
  • Programa de beques i ajuts del TecnoCampus
  • Estudia al TecnoCampus

Visites guiades al TecnoCampus

Tots els dimecres de maig, en horari de 17:30h o 19:00h.

 

Prorrogat fins el 2 de juny

El mes de maig et volem ensenyar a fons les instal·lacions del TecnoCampus, en una visita guiada completa per aules, laboratoris, espais de foment de l’emprenedoria, platós, la biblioteca, l’Auditori o les zones de lleure.

Si no vas poder venir a les Portes Obertes del passat 10 d’abril, o si vas assistir-hi però tens ganes de visitar-nos de nou i conèixer a fons tots els nostres equipaments, t’esperem els dimecres del mes de maig a la tarda. No ho dubtis i apunta’t en l’horari que et vagi millor. I si ho prefereixes, pots venir amb un acompanyant.

La inscripció a les visites guiades del TecnoCampus está tancada

Quins espais visitarem?

Aules

L’equip del TecnoCampus, amb la col·laboració d’un estudiant, et guiarem per les aules i espais per on en el futur desenvoluparàs la teva formació. 

Laboratoris d'enginyeries i d'espais audiovisuals

En el cas de les enginyeries t’explicarem amb detall els espais de docència i els laboratoris. També ens acostarem als platós de televisió i els estudis de ràdio.

Espais de docència de l'Escola de Salut

Visitaràs els espais polivalents del Grau en CAFE, les sales de pràctiques del Grau en Fisioteràpia i el Centre de Simulació i Innovació en Salut on es duen a terme les pràctiques del Grau en Infermeria.

Zones comunes

Visitarem espais com la biblioteca, el Punt d’Informació a l’Estudiant, Serveis Campus, la incubadora de projectes empresarials i l’Auditori.